VUODEN NUORI ETELÄPOHJALAINEN TAITEILIJA 2016

Etelä-Pohjanmaan kuvataideverkosto järjestää Vuoden nuori eteläpohjalainen taiteilija -kilpailun. Kilpailun avulla pyritään nostamaan kuvataiteen profiilia ja asemaa Etelä-Pohjanmaalla, antamaan nostetta ja julkisuutta eteläpohjalaiselle kuvataiteelle sekä tuomaan esille uusia nuoria eteläpohjalaisia kuvataiteilijoita.

Kilpailuun ovat voineet osallistua kaikki vuonna 1981 syntyneet tai sitä nuoremmat Etelä-Pohjanmaan maakunnassa asuvat tai sieltä kotoisin olevat kuvataiteilijat tai kuvataiteilijan ammattiin opiskelevat. Taiteilijat ovat osallistuneet kilpailuun lähettämällä kuvat 3-5 taideteoksesta, tiedot taideteoksista ja oman ansioluettelonsa.

Finalistien esittely ja heidän työnsä ovat esillä näillä sivuilla 26.9.–31.10.2016. Finalistien joukosta tuomaristo valitsee voittajan ja yleisö oman suosikkinsa yleisöäänestyksen perusteella. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan palkintoja marraskuussa 2016!

Vuoden nuori eteläpohjalainen taiteilija 2016 finalistit ovat: J-P Köykkä, Katri Yli-Erkkilä, Maija Hopeavuori, Mervi Patala. 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s